16 december 2008

Mijn programma op de EduExchange

Morgen ga ik voor het CvI naar de EduExchange.

Als ik kijk naar de deelnemerslijst zal ik weer een hoop bekenden tegenkomen. Alleen al van Kennisnet zijn er maar liefst 47 mensen! Verder veel ROC's, Hogescholen, "Commerciélen", wat VO maar niet veel basisonderwijs. Toch vind ik juist het leuke van de EduExchange dat alle onderwijssoorten vertegenwoordigd zijn.

Zojuist op de site mijn persoonlijke programma samengesteld. Dat hebben ze mooi gedaan! Per ronde je keuze maken en even uitprinten.
Dat scheelt morgen weer zoeken.
Hier zie je de sessies die ik morgen hoop bij te wonen.

Weet nog niet of ik ook heel actief ga bloggen.
Ik zal wel wat moeten bloggen want HP Köhler heeft me beloofd dat er speciaal voor de bloggers een wifi hotspot zal zijn! Dus gebruik je notebook, niet om je post op te halen, maar om je ervaringen te delen...

1 opmerking:

 1. Herman Rigter
  Het leermiddelenlandschap in 2015

  Hans De Four
  KlasCement stimuleert het uitwisselen van lesmateriaal

  Inge Molenaar
  De leerlijner: zelf lessen maken

  JaapJan Vroom
  Vind het echte werk!

  Dit wordt mijn traject. Jammer dat ik tegelijk met Jan Kees op de agenda sta

  Mvg
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen