20 januari 2009

Nog één week voor de NOT

Volgende week dinsdag is het weer zover: de NOT in Utrecht!
Alle exposanten zijn al druk bezig met hun voorbereiding en de bezoekers mogen zeker wat verwachten! Mensen die de Kennisnet stand bemensen krijgen deze week zelfs een speciale beursvloer training zodat ze weten hoe ze mensen het beste te woord kunnen staan. Vrijdag ga ik daar zelf ook aan deelnemen en ik ben heel benieuwd hoe leerbaar ik in dit soort zaken nog zal blijken te zijn.
Ter promotie van de activiteiten op de NOT heeft Kennisnet ook een aparte site in het leven geroepen: http://not.kennisnet.nl/

Loop ook even langs de stand van Schoolmaster als je naar de NOT gaat. Ik hoorde dat zij maar liefst vier Surfaces van Microsoft hebben aangeschaft die een plekje in hun stand gaan krijgen. Op dit moment wordt daarvoor nog speciale software geprogrammeerd zodat bezoekers ermee kunnen spelen op de beurs.

Zelf zal ik er op donderdag en vrijdag zijn. Kennisnet heeft dan een plekje op de stand gereserveerd voor Edubloggers zodat iedereen die meer wil weten over (het nut van) weblogs in het onderwijs vragen kan stellen of ideeën opdoen. Gelukkig ben ik dan niet alleen, maar lopen er meer edubloggers rond. Heb je een Poken, neem die dan mee!

2 opmerkingen:

  1. Dan zien we elkaar a.s. vrijdagmiddag in Utrecht! Ik ben benieuwd naar de inhoud van deze training.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb inmiddels vrij kunnen krijgen voor de vrijdag. Kan ik mezelf nog aanmelden om op vrijdag in het bloggershoekje te staan. Ik zou het geweldig vinden.

    BeantwoordenVerwijderen