20 februari 2009

Welke Twitteraars waren hier?

Deze week lijkt de week van de Twittertoepassingen te zijn!

Nu loop ik weer aan tegen TwitterRemote.
Een beetje code toevoegen aan je weblog en vervolgens zie je precies welke twitteraars langs zijn geweest. Die moeten dan natuurlijk op een ander tabblad wel ingelogd zijn bij Twitter. Als bezoeker heb je ook de mogelijkheid om me heel makkelijk via Twitter een bericht te sturen.

Zinvol?
Ik weet het niet want vraag me af hoeveel mensen m'n site eigenlijk bezoeken. Ga er eerlijk gezegd van uit dat de meesten mijn berichten lezen via RSS feeds en dan werkt dit natuurlijk niet. Ik zie het dan ook meer als voorbeeld van wat er allemaal kan met de Twitter API.

Overigens wordt Twitter Remote uitgebracht door TwitterCounter die ook zeker een bezoek waard is als je zelf twittert! Je kunt allerlei overzichten opvragen, zoals de top 100 twitteraars in "timezone Amsterdam". Daar zie je dat Balkenende één plaats boven mij staat, maar dat is niet de echte...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten