12 juli 2009

Bijna op vakantie...

Alles gepakt en ingeladen, klaar voor de start!
Caravan aangekoppeld en even de verlichting controleren... Blijken de remlichten het niet te doen! Snel doormeten leert dat het probleem in de stekkerdoos aan de trekhaak moet zitten. Dus morgen eerst nog langs de garage en misschien een dag later weg.
Balen voor de thuisblijvers die volgens mij gelijk morgen al wat in gedachten hadden.
Ik moet er echter niet aan denken om met een sleurhut zonder remlichten door Duitsland te moeten trekken tussen al die vrachtwagens!

Op zoek naar wat campings in Wallis keek ik nog even naar een camping waar we het afgelopen jaar gestaan hebben, in Evolène. Zie ik daar onze caravan op de foto! Achteraf zijn we inderdaad geïnterviewd door zo'n inspecteur die campings bezoekt en beoordeelt. En nu herinner ik me dat hij vroeg of hij een foto mocht maken en dat ik zei: als het maar met Creative Commons is!

Tot over vier weken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten