10 juli 2009

Geen reclame voor Heineken

Het idee is geweldig leuk en origineel:
Je koopt voor € 10,00 een speciale actieverpakking met 6 blikjes bier én de Heineken cassettestick.
Dat is een usb stick van 2 GB in de vorm van een ouderwets casettebandje. Daarop staat speciale software waarmee je online bij Heineken (uiteraard na registratie waarbij Heineken van alles van je wil weten) 3 muzieknummers uit de jaren '80 kunt downloaden. Je kunt kiezen uit verschillende genres en een behoorlijk repertoire. Wanneer je je keuze gemaakt hebt krijg je een mailtje met een downloadlink.
Helaas werkte die link bij mij niet in IE8. Toen ik het mailtje daarna (via Gmail) opende in Google Chrome kreeg ik de melding dat de code al gebruikt was. Voor mij dus geen mooie nummers van Supertramp waar ik zo op gehoopt had.
Daarom wat mij betreft nog geen reclame voor Heineken. Eerst maar eens zien wat ze doen met het inmiddels ingevulde klachtenformulier...
Is het jou wel gelukt om muziek te downloaden of loop je tegen dezelfde problemen aan? Laat het hier weten!

2 opmerkingen:

  1. Same here! En ik gebruik IE7, dus ik denk niet dat het aan de browser ligt. Dat mechanisme om die USB stick in en uit te schuiven werkt overigens ook voor geen meter. Wat een pokkeding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ding past bij mijn zoon op school niet eens in de PC, daaaag leuk hebbedingetje waar je een kind blij mee hebt gemaakt....:(

    BeantwoordenVerwijderen