29 september 2009

i&i... in de wolken

De 19e i&i conferentie vindt dit jaar plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in congreshotel De Werelt te Lunteren. Inschrijving voor deze conferentie is al geopend, maar het volledige programma staat nog niet online.

Toch is er wat meer bekend:
Zo zijn er naast de vele interessante keynotes met sprekers vanuit binnen- en buitenland meer dan 100 workshops, seminars en masterclasses.
Daarnaast ook leuke en interessante activiteiten op de marktplaats zoals de Kennisnet speeddate, vele prijzen*), het ict café met doorlopende presentaties over skypen en Twitter in de klas, iPhone-applicaties, wiki’s en blogs, open source en open leermaterialen, het Apple theater, de Teachmeet en nog veel meer!

Inschrijving gebeurt in volgorde van binnenkomst want er is in De Werelt maar een beperkt aantal kamers voor overnachting beschikbaar. Late inschrijvers worden ook heel comfortabel ondergebracht, maar in een ander, nabijgelegen hotel.
Het leukste is echter om in de Werelt te overnachten want de bar na afloop is een geweldige netwerkplek!

Tot zover het betere knip- en plakwerk...

*) Waarom heb ik vele prijzen even vet gemaakt?
Vorige week herinnerde ik me opeens dat op de i&i conferentie in 2008 een Microsoft Round Table als prijs beschikbaar werd gesteld. Dat was er echter één van de in totaal drie die door Wortelle en Microsoft uitgedeeld zouden gaan worden. Lees hier maar.
Die andere twee zouden op de IPON en op SamSam worden uitgereikt, maar dat is bij mijn weten nooit gebeurd!
We hebben als onderwijsveld dus nog twee Round Tables tegoed! Belofte maakt schuld lijkt me.
Ik heb het vorige week al bij Microsoft neergelegd maar noem het hier nog even als geheugensteuntje:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten