26 januari 2010

Lesweek op locatie

"Wat moeten jullie met zo'n oude man" was mijn reactie toen de studenten van Sport & Bewegen me vroegen of ik weer mee wil met hun lesweek op locatie in Oostenrijk. "Om ons te filmen natuurlijk" was hun reactie.
Dus mag ik de komende week weer voor- en achteruit de pistes afdraaien in Ost-Tirol zodat er 's avonds in de jeugdherberg voldoende materiaal is voor een goede video analyse. Ieder dagdeel volg ik een ander skigroepje en zorg ervoor dat iedereen in beeld en aan bod komt. Geen statische opnames vanaf de zijkant, maar gewoon meeskiënd zodat de techniek (of het ontbreken daarvan) zo goed mogelijk in beeld komt.
Vorig jaar deed ik dat voor het eerst ook met de Flip omdat de accu van mijn videocamera door de kou zo snel leeg was en het resultaat viel me niet tegen.
Hieronder trouwens een filmpje met mijn collega's. Tussen de middag als de studenten zitten uit te puffen nemen wij nog even een helling:-)De komende week zal het dus rustig zijn hier.
Ik ontvlucht de hype en hoef (gelukkig?) even niet mee te schrijven over tablets en wat al niet meer...

In Ost-Tirol is geen internet waar wij zitten en ik ga roaming op mijn Android gewoon uitzetten.
De komende week gaat m'n aandacht naar die studenten en wat ze doen op- en buiten de piste!

2 opmerkingen:

  1. wat een straf weer zeg.En wij maar ploeteren :-)
    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijne plek om wat Trends te Matchen.
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen