16 april 2010

Rein Bijlsma beste presentator!

Rein Bijlsma van AOC Groenhorst College is met zijn presentatie: "Twitter voor digibeten; wat is het en kunnen we daar in het onderwijs iets mee" uitgeroepen tot beste presentator van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT. Rein is behalve twitteraar (onder de naam @wauwel) ook (edu)blogger. Via zijn weblog www.wauwel.nl beschrijft hij regelmatig op een geheel 'eigen wijze' zijn kijk op de werkelijkheid.

Rein wint een studiereis naar Anaheim in Amerika van 9 tot 16 oktober 2010. Meer informatie hierover volgt later, ongetwijfeld ook via het weblog van Rein zelf!
Is het toeval dat Rein één van de conferentiebloggers was én dat zijn presentatie ging over twitteren? Ik durf er geen antwoord op te geven want zat niet in de programmacommissie die aan de hand van vooraf opgestelde criteria (zoals het plaatsen van een jeugdfoto in de CvI Community en ingevulde evaluatieformulieren) de beste presentatoren geselecteerd heeft. Zo kon je door het vooraf plaatsen van je presentatie ook extra bonuspunten winnen. Deelname aan de cursus beter presenteren was een pré, maar geen voorwaarde. Blijkbaar had Rein die cursus niet nodig want zijn presentatie die bomvol zat werd zonder uitzondering als zeer geslaagd beoordeeld. Natuurlijk heeft Rein op zijn weblog inmiddels ook aandacht besteed aan zijn uitverkiezing: Eeuwige roem met Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten