17 juli 2011

Problemen met de iPad/iPhone streamer

Ruim een maand geleden schreef ik over de iPad streamer, te koop bij de Aldi.
Zelf heb ik hem na een week testen teruggebracht omdat ik toch niet tevreden was over de resultaten. Bij een aantal applicaties vond ik dat het apparaat teveel storing gaf. Eén van mijn lezers heeft hem ook aangeschaft en was er in eerste instantie heel tevreden over:
"Ik heb 'm dus wel gekocht en voor mijn gebruik (youtube filmpjs voor mijn dochters) doet ie t perfect... Deed, want sinds 3 wkn geeft ie geen verbining meer met mijn TV... iPad, zegt dat het geen product voor een Ipad is...
Wie (her)kent dit cq hoe te verhelpen??
Bij voorbaat bedankt!
grt Floris"
Tja, en dan voel ik me toch een beetje verantwoordelijk...
Iemand die dezelfde ervaringen heeft en weet wat hieraan te doen is? Dan zal Floris blij zijn met je reactie!
Overigens kan ik melden dat ik altijd probleemloos alles wat ik bij de Aldi koop kan ruilen of terugbrengen, zolang je het bonnetje maar bewaard hebt. Deze scan ik dus meestal en bewaar die in een aparte (Dropbox) folder...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten