09 september 2011

Blogger app voor de iPhone

Sinds vandaag is er ook een app beschikbaar voor Blogger waarmee je direct berichten kunt plaatsen vanaf je iPhone. Natuurlijk werkt het ook op de iPad, maar dat ziet er dan wel een beetje grof uit.
Het is mogelijk om foto's te plaatsen vanuit je bibliotheek. Als voorbeeld hierbij een screendump van de app.

Na een eerste test kan ik zeggen dat het werkt, maar daarmee houdt het ook op. Natuurlijk had ik geen wysiwyg verwacht, maar deze interface is wel heel basaal. Zo kun je niet simpel een link invoegen of iets bold maken. Eigenlijk zijn er helemaal geen opmaakmogelijkheden. Alles zul je in HTML moeten doen, maar dan moet je daar wel wat vanaf weten. Mooi dat Google hiermee komt, maar ik hoop toch werkelijk dat ze deze app verder gaan uitbreiden want anders vrees ik dat dit de eerste en de laatste keer is dat ik hem gebruik...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten