09 oktober 2011

BoekTweePuntNul gelanceerd

Wat was die lancering van BoekTweePuntNul een geweldig feest gisteren! Het vormde gelijk een unieke ontmoeting voor bijna alle meewerkende co-auteurs die elkaar voor een groot deel tot nu toe alleen maar virtueel waren tegengekomen. Na afloop werd er dan ook nog veel nagepraat en opnieuw kennis uitgewisseld. Zoveel kennis bij elkaar verzameld, en dat op een gewone doordeweekse zaterdag!

Ik hoop echt dat deze formule een vervolg krijgt en dat we meer mooie dingen samen kunnen gaan doen met al deze kanjers. Zou je hen op een conferentie uitnodigen, dan had je verder eigenlijk geen programma meer nodig. Maar Louis en Tessa komen vast met een nieuw idee nu ze gezien hoe ik korte tijd zoveel energie gegenereerd kan worden.

Overigens zien de boekjes zelf er prachtig uit en biedt de speciale onderwijsuitgave nog een aantal extra's, waaronder bijvoorbeeld een inleiding van Wilfred Rubens over de didaktiek van social media in de dagelijkse lespraktijk die hij op zij eigen weblog online heeft gezet. Het is slechts één voorbeeld van de vele waardevolle artikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten