01 december 2011

Kans op een Flip verdubbeld!

"Wie wil mijn Flip?" vroeg ik een paar dagen geleden en ontving (tot nu toe) maar liefst dertien reacties. Het wordt dus moeilijk om te kiezen, want iedereen heeft een prima motivatie. Wat schetste mijn verbazing toen in deze week 's avonds heel laat de volgende reactie kreeg via Facebook:
Ik zou maar moeilijk kunnen kiezen. ik maak het eenvoudiger voor je. heb zelf met met Iphone camera eigenlijk genoeg voor wat ik wil en heb ook nog een Flip liggen, dus je mag die van mij ook weggeven! Ik ga je keuze lekker niet beinvloeden. Tegen de tijd dat je er uit bent, laat me maar even via mail of DM weten op welk adres de flip mag arriveren. Saranna Maureau
Is dat niet geweldig?
Nu kan ik dus niet één maar twee personen blij maken! Overigens is me van diverse kanten geadviseerd om niet te kiezen op basis van de toelichting, maar gewoon via loting de gelukkigen uit te kiezen en zo ga ik het zondag aanstaande dus doen.

Het brengt me wel op het volgende:
Wat heb jij nog in de kast liggen dat je al tijden niet meer gebruikt maar waar je een ander heel blij mee zou kunnen maken? Overweeg dan om het gewoon weg te geven. Ik help je graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten