22 januari 2012

Mag ik nog testen Essent?

Een maand geleden kwam ik een leuk bericht tegen op Mijns Inziens van Edwin Mijnsbergen over de E-thermostaat van Essent. "Interessant die E-thermostaat! Die wil ik ook wel recenseren op trendmatcher.nl!" twitterde ik naar @Essent en binnen een dag werd er gereageerd. Ze hadden m'n weblog inmiddels bekeken en waarschijnlijk begrepen dat een leuk verhaal over de thermostaat hier het ook goed zou doen. "Leuk dat je wilt meedoen, maar door de vakantieperiode kan het even duren voordat je de thermostaat in huis hebt". Na de kerstvakantie nog een paar keer een DM naar @Essent gestuurd, maar daar wordt niet meer op gereageerd. Leken ze hun webcare via Twitter zo goed op orde te hebben, geven ze opeens niet meer thuis. Kijk, en dat vind ik dan weer niet zo netjes: Eerst verwachtingen scheppen en dan net doen alsof je niet bestaat...

Ik kan dus helaas niets zinnigs zeggen over die E-thermostaat, al zou ik hem graag ophangen in het Innovatiehuis in 's Hertogenbosch omdat ik denk dat die daar nog beter tot z'n recht zou komen. Nu zit er een vestiging van Essent vlak tegenover het Innovatiehuis, dus wie weet komen ze nog een keer op visite?

1 opmerking:

  1. Essent?

    Waarom zou je bij essent willen zitten?

    http://www.stopofikzegop.nl/

    BeantwoordenVerwijderen