23 maart 2012

Wat een conferentie!

De afgelopen dagen was ik op Papendal voor Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2012.
Wat een ervaring was het weer om in de organisatie van zo'n event mee te draaien! We mogen met elkaar terugkijken op een zeer geslaagde aflevering waar alles liep zoals we gehoopt hadden. Een geweldige opkomst, een prachtig programma, een bijzondere locatie en fantastisch weer, wat wil je nog meer? Nou, wat te denken van heel veel studenten die ervoor zorgden dat alles op rolletjes verliep? De catering die meer dan goed was? Het lijkt alsof ik betaald word om me in superlatieven te uiten, was het maar zo:-) En toch kan ik niet anders dan tevreden zijn.

Je hoeft me niet te geloven. Laat de dagjournaals die studenten van Rijn IJssel en MaMedia samen maakten maar voor zich spreken. Ik ga dit weekend even lekker nagenieten. Volgende week zal ik het weblog bijwerken dat door maar liefst 15 bloggers gevuld werd met heel veel berichten. Een beter verslag kun je niet wensen...Geen opmerkingen:

Een reactie posten