02 april 2012

Conferentie Onderwijs & ICT Atelier

Als kennispartner voor het onderwijsveld wil Windesheim onderwijsinstellingen inspireren en aanzetten tot creatieve innovatie en ontdekking van nieuwe kennis op het gebied van ICT & Onderwijs. Vier vragen staan hierbij centraal:
  1. Welke ICT-toepassing kan met effect ingezet worden in het vakonderwijs?
  2. Hoe kan ik ICT inzetten om onderwijs te ondersteunen?
  3. Hoe zorg ik er voor dat ICT een succes wordt in mijn school?
  4. En voor degene die verder kijken: is afstandsonderwijs ook inzetbaar in mijn organisatie?
Tijdens de conferentie Onderwijs & ICT Atelier wordt antwoord gezocht op deze vragen. Je kunt als deelnemer achterover leunen en luisteren, maar je mag ook actief meedoen! Het enige wat de organisatie vraagt is: blijf wel bij de les!

Programma
Een mooie conferentie met een uitgebalanceerd programma van gastsprekers, een Onderwijs&ICT markt, workshops en cloudshops waarin je zelf het podium mag betreden en in vier minuten aan de zaal uitleggen wat je favoriete webtool is. Tien sprekers per ronde brengen zo hun tool aan de man. Interesse in deelname? Stuur dan een mailtje naar Erik Bolhuis.

Voor wie
Het ochtenddeel van de conferentie is gericht op docenten van lerarenopleidingen. In de middag is de inhoud van de conferentie toegespitst op (aanstaande) docenten in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, ict-coördinatoren en schoolleiders.

Kosten een aanmelden
Dat is nu het leuke van deze conferentie: Het kost je alleen geld als je niét komt! Kijk voor meer informatie hier.

Tijd en locatie
De conferentie vindt plaats op 12 juni 2012 van 9.00-16.30 uur in het Auditorium (entreegebouw) van Windesheim, Campus 2-6, 8017 CA Zwolle.

Edublogger en Edutweep van het jaar
's Middags wordt een prijs uitgereikt door APS en Windesheim aan de beste Edublogger en Edutwitteraar van 2011/2012. Een vakkundige jury onder leiding van edublogger Karin Winters zal een vijftal bloggers en twitteraars bekendmaken, waarna het publiek mag stemmen op hun favoriet. De blogger en twitteraar met de grootste impact kan met een geldprijs naar huis gaan.

Nomineer!
Welke edublogger of -tweep volg jij graag?
Nomineer hem of haar!

Wat moet een blogger met een geldprijs?
Natuurlijk realiseer ik me dat ik ook genomineerd kan worden en zelfs zou kunnen winnen. Maar wat moet een blogger nu met een geldprijs? Daarom beloof ik bij deze dat mocht ik de prijs winnen deze gelijk naar een goed doel gaat. Natuurlijk iets met kinderen en ICT. Suggesties zijn van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten