14 mei 2012

Verslag Verdiep! sessie: Stemmen in de les

Vrijdag 11 mei j.l. mocht ik weer een Verdiep! sessie verzorgen bij Kennisnet. De opkomst was matig deze keer, maar het enthousiasme onder de deelnemers was er niet minder om. Een vrijdagmiddag lijkt voor veel mensen toch een lastig moment te zijn?

Zoals je hiernaast ziet heb ik een groot aantal tools gedemonstreerd en de tijd genomen om met de meeste ervan ook even te werken.

Hier is een webversie van de presentatie die ik gebruikt heb. (De presentatie staat op Skydrive en bij controle zag ik dat animaties daar gewoon online in getoond worden!)

Het was leuk om van de deelnemers terug te horen welke gebruiksmogelijkheden en toepassingen zij zelf allemaal voor ogen hadden bij de verschillende tools die we getest hebben.

Hieronder laat ik via Knovio nog even in vogelvlucht zien wat we behandeld hebben:


Via deze link krijg je bovenstaande beeldvullend te zien waarbij je met een schuifbalk de presentatie of de video groter en kleiner kunt maken.

1 opmerking:

  1. Hallo Willem,

    Dat is een interessante middag geweest. Leuk dat je je presentatie in vogelvlucht doorneemt middels Knovio, erg handig voor als je er niet bij geweest bent. Hierdoor voel ik me toch beter op de hoogte gebracht dan dat ik alleen de dia's had kunnen in zien.

    Groeten,
    Rob

    BeantwoordenVerwijderen