10 juni 2012

@ASTRO_ANDRE Berichten uit de ruimte

Nu ik met behulp van Reflection app makkelijk screencasts van m'n iPad kan maken wil ik graag dit iBook laten zien. Het is gemaakt door Rob de Ruiter en is gratis te downloaden uit de iBookstore.

Het is een prachtig voorbeeld van hoe een iBook eruit kan zien, want behalve tekst en prachtige foto's bevat dit boek ook animaties, quizvragen en puzzels. Er is al een paar keer een update verschenen, dus je vindt er ook actueel nieuws in én vanavond komt er weer een nieuwe versie uit!

Omschrijving
European Space Agency (ESA)-astronaut André Kuipers gaat vanaf 21 december 2011 opnieuw de ruimte in. Dit keer woont en werkt hij circa 5,5 maand aan boord van het internationale ruimtestation ISS. Aan boord is Kuipers behalve astronaut ook wetenschapper, arts en docent. Op zijn programma staan veel wetenschappelijke experimenten en educatieve activiteiten. Dit boek is gevuld met unieke foto's, films en achtergrond informatie en wordt gedurende zijn reis frequent aangevuld met nieuw materiaal. Updates worden helaas niet automatisch via je iBooks app gemeld. Daarom staat het versie nummer prominent op de cover vermeld. Check dus regelmatig de bookstore als je steeds meer nieuwe inhoud wilt ontvangen. Update aanwezig? Verwijder eerst je oude versie zodat je daarna meteen de nieuwe weer kan downloaden. Wil je per mail geinformeerd worden over een nieuwe update? Stuur dan een mail via de mail de auteur-optie in het boek.Vind je het boek de moeite waard? Laat dan een waardering achter in iTunes. Dat heeft de auteur wel verdiend met dit prachtige werk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten