06 juli 2012

Overzicht van alle berichten

Op Blogger plugins kom ik een prachtig stukje code tegen waarmee ik in Blogger een mooi overzicht kan genereren van al mijn berichten. De berichten zijn vervolgens te sorteren op alfabet en op datum, zowel oplopend als aflopend. Verder kun je op een label klikken en daarmee alle berichten zien met datzelfde label.

De pagina heb ik bereikbaar gemaakt via www.trendmatcher.nl/toc

Vooral ook handig voor mezelf omdat ik ooit nog een keer al m'n berichten wil voorzien van relevante tags. Dat heb ik veel te lang achterwege gelaten.

Het laden van alle berichten duurt natuurlijk wel even. Het zijn er nu 2270, maar van ieder bericht wordt ook een stuk tekst geladen dat je te zien krijgt als je met de muis over een bericht-titel gaat.

Ik heb de moeite genomen om de javascript code te vertalen zodat alles nu mooi in het Nederlands wordt weergegeven. Collega-bloggers die dit ook willen gebruiken mogen contact met me opnemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten