09 mei 2013

Het Tiende EdubloggersDiner

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2013 vinden Dé SURF/Kennisnet Onderwijsdagen plaats.
Traditiegetrouw organiseren we aan de vooravond, dus op maandagavond 11 november 2013, hèt Nederlands-Vlaamse Edubloggersdiner.
Bloggers en niet-bloggers ontmoeten elkaar dan (voor de tiende keer!) in Utrecht tijdens een heerlijk diner.
Hun bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs en leren, bloggen in het bijzonder en Social Media in het algemeen.

Wil jij ook aan de vooravond van Dé SURF/Kennisnet Onderwijsdagen 2013 (dus op maandag 11 november aanstaande) in Utrecht rond 18.30 uur een hapje gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Het is een perfecte gelegenheid om anderen nu eens "in het echie" te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen!
Let op: Je hoeft zelf echt geen weblog bij te houden om deel te nemen. De gelegenheid is echter niet bedoeld voor "commerciëlen" om zo makkelijk in contact te komen met mogelijke prospects...

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 1 november, door je op deze speciale wiki-pagina in te schrijven. (even een account aanmaken en dan boven de titel van dit bericht op Edit klikken). De wiki is afgelopen dinsdag opengesteld en er hebben zich nu al meer dan 20 edubloggers aangemeld!
Het Twitteraccount @edubloggerdiner is ook weer tot leven gewekt, dus als je Twittert, ga dan dit account volgen… handig voor mededelingen (als je niet Twittert, houden we je natuurlijk ook op de hoogte via de wiki of mail)

Locatie
Ergens in Utrecht. We zoeken twee vrijwilligers die dit jaar de keuze voor een mooie locatie voor hun rekening willen nemen.

Kosten
De kosten zijn voor eigen rekening. Reken op rond de € 30, mede afhankelijk van eventuele sponsoring*).

*)Sponsoring
Heb je als bedrijf of organisatie veel affiniteit met onderwijs in het algemeen en met de inzet die edubloggers plegen in het bijzonder, dan zijn er manieren om dat tot uitdrukking te brengen.
Verwacht er niets voor terug, behalve natuurlijk onze welgemeende dank! Toch is het niet ondenkbaar dat een of meer edubloggers de gedane geste noemen in hun berichtgeving:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten