04 juni 2013

Uitzending Top Names over E-learning

Top Names is een wekelijkse talkshow van Roeland Stekelenburg en Erwin Blom die iedere dinsdagavond vanaf 21:00 uur wordt uitgezonden op Fast Moving Targets via internet en daarna on demand is terug te zien. Onderwerpen die behandeld worden gaan van politiek tot entertainment, van sport tot gezondheidszorg en natuurlijk komt ook onderwijs regelmatig aan de orde. Zo was onlangs Toine Maes van Kennisnet nog in hun uitzending.

E-learning centraal
Vanavond gaat het over E-learning. Aanleiding is het verschijnen van het boek ‘E-learning. Trends en ontwikkelingen’ van Wilfred Rubens. Over dit onderwerp wordt gepraat met Wilfred Rubens, Jelmer Evers, Karin Winters en Willem Karssenberg. Niet alleen het boek van Wilfred komt aan de orde, maar we gaan het hebben over trends, ontwikkelingen en de praktijk van alledag. Weest erbij, vanavond 21 uur !

Google Hangout
En omdat het gaat over E-learning is het eigenlijk logisch dat de uitgenodigde gasten niet naar de studio komen, maar dat de uitzending verzorgd wordt via een Google Hangout! Ga rond 21:00 uur naar Fast Moving Targets of pluk de Hangout url even van Twitter. Dat wordt vast wel gebruikt als backchannel en op die manier zul je ongetwijfeld vragen kunnen stellen aan Wilfred of een van de andere deelnemers..

Nu heel snel het boek uitlezen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten