15 september 2017

Het 14e #Edubloggersdiner 2017

Op 7 en 8 november 2017 vinden in Rotterdam de (SURF) Onderwijsdagen plaats. Traditiegetrouw komen dan op de vooravond edubloggers bij elkaar voor hèt Edubloggersdiner, dus ontmoeten bloggers, lezers en 'reageerders' elkaar dit jaar op maandag 6 november tijdens een heerlijk diner. Bindende factor is traditiegetrouw een gemeenschappelijke interesse in onderwijs en leren, bloggen in het bijzonder en Social Media in het algemeen.

Maar ook wij doorbreken dit jaar een traditie: We ontmoeten elkaar deze keer niet in Utrecht maar in Zwolle! Veel edubloggers weten al hoe mooi het is aan "de andere kant" van de IJssel en dat willen we de anderen nu ook eens laten ervaren.
We hebben een mooi en zeer authentiek Chinees Indisch Cantonees Restaurant gevonden, namelijk Sozing te Zwolle. Op nog geen 10 minuten loopafstand van het station en met ruime parkeervoorzieningen pal voor de deur is de locatie prima bereikbaar!

Een avondje proefeten maakte ons nog enthousiaster. Voor € 15,00 p.p. (exclusief consumpties) kunnen we alle deelnemers een Chinees-Indische rijsttafel bieden vanaf een lopend buffet! Mooie ronde tafels in het restaurant maken dat de gesprekken veel makkelijker over de hele tafel gaan. Kortom, dit wordt een diner om niet te vergeten!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Een ieder die Zwolle te ver vindt voor deze activiteit nodigen we van harte uit volgend jaar zelf het initiatief te nemen om het 15e #Edubloggersdiner elders te organiseren. We dragen de organisatie na dit jaar graag over aan anderen!
Voor hen die wel graag naar Zwolle komen, we zien uit naar jullie komst! Wij zijn er om 18:15 uur en om 19:00 gaat het buffet open...

Karin en Willem

Let wel: Je hoeft zelf echt geen weblog bij te houden om deel te nemen, maar het diner is niet bedoeld voor mensen die hopen langs deze weg aan acquisitie te kunnen doen...


1 opmerking:

  1. Wijs de eigenaar van het restaurant meteen even op de tekst in het headerplaatje van z'n website. Bv. Indiesch....

    BeantwoordenVerwijderen