18 mei 2018

Afscheid van een werkend bestaan...

Sorry mensen als het hier even wat rustiger is, maar ik bevind me even in een wat bijzondere fase van mijn leven. Van een best wel druk bestaan naar "alle tijd voor jezelf" is een heel aparte ervaring kan ik jullie inmiddels vertellen. Voor alle duidelijkheid: ik verveel me geen moment en geniet van iedere minuut die ik heb! Maar ik voel me soms gewoon een beetje schuldig als ik naast me om half zeven de wekker hoor gaan en ik me nog even lekker kan omdraaien. Denk nu niet dat dit schuldbesef wordt omgezet in extra huishoudelijke taken, want ik laat me niet gek maken natuurlijk;-)
Er zal ongetwijfeld een nieuw ritme ontstaan, maar het is nu vooral nog onwennig.

Veel mensen konden zich niet voorstellen dat ik echt de stekker zou trekken uit mijn activiteiten. Zelf weet ik nog niet wat blijft en waar ik afstand van neem. Eerst maar even het lijstje (de lijst) afwerken van "dingen die ik zou aanpakken zodra ik daar tijd voor zou krijgen".
Wel heb ik inmiddels mijn LinkedIn account opgezegd, omdat ik daar nu echt voor mij de meerwaarde niet meer van inzie. Het scheelt me heel veel mailtjes kan ik je zeggen!

Een paar weken geleden heb ik afscheid genomen van mijn werk. Precies zoals ik dat wilde, in klein verband, lekker ongedwongen, met directe collega's en mijn gezin. Het werd een geweldig leuk feest met natuurlijk de onvermijdelijke geraniums, maar ook een prachtig boekwerk, gevuld door heel veel mensen en als klap op de vuurpijl een voucher voor een duosprong boven Teuge! Gaan we je nu nergens meer zien? Ook daar natuurlijk die vraag... Als ik kijk naar wie mijn werkzaamheden overnemen heb ik er alle vertrouwen in dat al het werk gewoon doorgaat en waarschijnlijk alleen maar beter wordt!

Maar je blijft toch wel bloggen hoop ik?
Ook daarop geef ik nu nog geen antwoord. Eerst maar even zorgen dat ook dit blog voldoet aan de AVG. Gelukkig heeft André Manssen hier een uitgebreide blogpost over geschreven, die op mijn verzoek is gecontroleerd en goed bevonden door niemand minder dan Arnoud Engelfriet! Hij heeft gereageerd met deze blogpost: Zo voldoe je als blogger aan de Privacyverordening (AVG/GDPR)

Maar nu eerst maar eens al die geraniums verpotten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten