25 januari 2019

Audio embedden in Google Sites

Wat ik de laatste tijd zie is dat Google Sites steeds meer worden gebruikt. Ze bieden dan ook een mooie manier om makkelijk en snel content te publiceren op internet. Wat me wel opvalt is dat er nog weinig met audio gedaan wordt in Google Sites, terwijl geluid prima geïntegreerd kan worden. Voor mij reden genoeg om alle (mij bekende) mogelijkheden eens op een rijtje te zetten...

Volgens mij zijn er zes verschillende manieren om audio te embedden in Google Sites:
Je kunt het eigenlijk geen embedden noemen, maar OneDrive van Microsoft biedt embedcode aan waarmee je een link kunt maken naar (geluids)bestanden die je daar hebt staan. Hier zie je dat.

Ik heb alle mogelijkheden even op Audio embedden in Google Sites op een rijtje gezet.
Heb je opmerkingen en/of aanvullingen, dan hoor ik dat graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten