23 december 2005

Aanleiding

Op een oud weblog dat ik ooit ten behoeve van roc-i-partners heb aangemaakt vond ik bijgaand bericht terug. Volgens mij is dat destijds misschien wel de aanleiding geweest voor het werk dat ik nu heb. Het bericht had de titel Aanleiding, maar dat sloeg toen op het feit dat ik dat weblog voor roc-i-partners heb gemaakt als demo om te laten zien op een bijeenkomst hoe makkelijk dat ging. We hebben het over 23 december 2005 en daarom plaats ik dit bericht nu ook weer op die datum, als markeerpunt en voor m'n archief.
Beste Willem,

Ik kijk met veel genoegen terug naar de bijeenkomst Innovatie. Ben intern binnen Aventus nu ook de discussie aan het aanjagen over het gebruik van Weblogs en RSS. Is moeilijk, maar mensen hebben soms even nodig om te wennen. Soms zijn deze onderwerpen nog een beetje buiten het gezichtsveld of is de relatie tussen wat je prive doet en de professionele praktijk nog niet gelegd.
Maar nu geheel iets anders...
Op 18 en 19 januari houden we weer de themaconferentie van ROC-i-partners. Aan het eind van deze dagen hebben wij een presentatie gepland die een brug slaat tussen de januari-conferentie (beheer-infrastructuur-it) en de septemberconferentie(onderwijsvernieuwing en it, het groene onderwijs enz). Het idee was om de presentatie(s) van de bijeenkomst Innovatie daar ook neer te zetten.Nu zijn we tijdens de bijeenkomst in Utrecht niet verder gekomen dan jouw presentatie, dus ... wil ik je vragen om een plenaire presentate te houden van ongeveer 20 minuten over Weblogs, RSS enz. Er is al een (UMTS)-internetverbinding geregeld. Eenzelfde presentatie als in Utrecht, maar dan misschien iets korter, zou prima aanslaan.Ben je bereid dit te doen?
Groeten,Jan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten