23 december 2005

Performancing voor Firefox reloaded

Gisteren was ik al enthousiast over performancing voor Firefox. Nu is er alweer een update beschikbaar waardoor er nog meer mogelijk wordt.
Zo kunnen er nu automatisch Technorati tags worden toegevoegd aan ieder bericht én kan Performancing nu ook gebruikt worden voor MSN Spaces. Verder zijn er een paar bugs uitgehaald. Al met al is dit nu een zeer bruikbare tool en voor mij reden om meer in Firefox dan in IE Explorer te gaan werken.
Technorati Tags:

2 opmerkingen:

 1. Hallo Willem,

  Ik lees met de regelmaat van de klok de nieuwtjes op jouw weblog.
  Maar het begint me nu een beetje wazig voor m'n ogen te worden. ;-)
  Ik kan sommige logs niet meer volgen vanwege het gebruikte "jargon"... Ik lees in deze log: ..."automatisch Technorati tags worden toegevoegd.."
  Wat zijn "technorati tags"? Wat zijn "tags"..?

  Groeten, André

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @André:
  Technoratie is een site die van een heleboel weblogs bijhoudt waar ze over schrijven. Ook van de TrendMatcher.

  Tag is Engels voor trefwoord (eigenlijk: 'label').

  Als je onder het bericht hierboven kijkt, dan zie je daar staan "Technorati Tags: performancing".
  Als je op die link klikt, dan wordt je doorverwezen naar de Technorati-website en je krijgt dan een overzicht van weblogs die allemaal over (in dit geval) 'performancing' schrijven.
  Het aardige bij Technorati is overigens dat je in de balk aan de rechterkant ook foto's te zien krijgt die op Flickr.com (een grote site waar mensen hun foto's opzetten) gezet zijn en voorzien van het trefwoord 'performancing' én de links die op FURL of Delicious (allebei websites waar mensen online hun favorieten kunnen bijhouden) gezet zijn en voorzien zijn van het trefwoord 'performancing'.

  BeantwoordenVerwijderen