27 februari 2006

Een nieuwe dag, een nieuwe tool

Slidestory is de volgende tool die we in het rijtje kunnen opnemen. Hiermee kun je audio slideshows én podcasts maken. Daarvoor moet je in dit geval wel iets downloaden. Met het geïnstalleerde programma kun je een aantal foto's die je selecteert voorzien van commentaar en vervolgens uploaden naar de website van Slidestory. Natuurlijk komt het daar terecht op een eigen pagina, voorzien van een RSS feed. Je kunt kiezen uit een aantal categorieën (helaas geen education!) en tags toevoegen. Heel web2.0 dus allemaal! Natuurlijk heb het uitgeprobeerd en ik vind het wel aardig. Ben niet heel erg enthousiast, maar dat komt ook door het horen van mijn eigen stem... daar raak ik niet wild van. Ik kan me echter wel bepaalde toepassingsmogelijkheden voorstellen hierbij, zeker ook voor "in de klas".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten