29 maart 2006

Laat Google je bericht bouwen

Ik dacht altijd dat de editor van Blogger het gebruik van Javascript niet toestond. Als ik dat probeerde kreeg ik de foutmelding: Your HTML cannot be accepted: Tag is not allowed. Maar toen ik het nog eens probeerde zag ik dat je een vinkje kan zetten bij: Stop showing HTML errors for this post. Als je dan alsnog op verzenden klikt wordt de code wel degelijk gepubliceerd in je bericht.
Dat biedt weer leuke mogelijkheden!
Op het weblog van Tuur Demeester zag ik dat hij een RSS feed van een zoekopdracht van Google News door Feed2JS liet ombouwen naar een javascript en dat publiceert in de sidebar van zijn blog. Datzelfde doe ik nu in een bericht en daarmee laat ik Google het werk voor me doen!
Wel een idee als je eens geen tijd of inspiratie hebt voor een bericht en toch iets geplaatst wilt hebben... Misschien niet origineel, maar het werkt wel!
Wat vinden collega bloggers hiervan? LAAT JE HOREN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten