21 maart 2006

Pierre Gorissen

Mijn vaste bezoekers vragen zich vandaag waarschijnlijk af wat er allemaal gaande is op mijn weblog. Met een zekere (on)regelmaat komen er allerlei losse berichten binnen. Dat komt omdat ik vandaag bij Surfnet in Utrecht een presentatie geef over weblogs in het onderwijs en sommige zaken, zoals het plaatsen van foto's, audio- en videofragmenten live demonstreer. Ik hoop hier later een fatsoenlijk bericht van te maken!
Het thema van deze bijeenkomst is:
'Weblogs en wiki's: aan de slag met social software'
De bijeenkomst gaat in op de mogelijkheden en toepassingen van social software en is bedoeld voor de beginnende blogger/wiki-gebruiker.
Behalve dat Pierre als keynote spreker de dag opende met een mooi inleiding doet hij live verslag via zijn weblog.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je presentatie via Pierre zijn weblog geluisterd. Leuke presentatie.

  Leuk om te horen dat je de titel digital parent nog steeds gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een leerzaam verhaal en wat mij betreft praktischer dan de hands-on sessie.
  Ik heb al plezier gehad van de tip om dailymotion te gebruiken (zij het alleen nog voor m'n persoonlijke uitprobeerblogje).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry Willem, dat commentaar had ik moeten plaatsen onder het kopje 'Even een uh beetju zelfevaluatie'.

  BeantwoordenVerwijderen