06 april 2006

Bits, Brains & Games

Volgende week is het weer tijd voor de tweejaarlijkse IT conferentie in Veldhoven. Deze keer niet alleen voor het MBO, maar ook voor het VMBO veld.
Pierre Gorissen en ik zijn gevraagd om tijdens deze conferentie verslag te doen, uiteraard via een speciaal daarvoor ingericht weblog.
De conferentie site is op dit moment wat traag. Dat betekent waarschijnlijk dat veel mensen alvast een kijkje nemen om zich "op te warmen". Ook andere weblogs beginnen al warm te lopen.
In het programmaboekje staat dat ik 's avonds een presentatie zal geven over weblogs. In plaats daarvan heeft de organisatie Pierre en mij gevraagd om een echte hands-on workshop te verzorgen waar we deelnemers op weg zullen helpen met het aanmaken van een eigen weblog! We moeten in het avond programma wel opboksen tegen Hans Dorrestijn, dus ik ben benieuwd wat er op ons af komt. De voicerecorder die ik besteld had is binnen, dus ik hoop naast tekst en foto's ook geluids- en misschien wel videofragmenten te kunnen plaatsen. Meer nieuws volgt, uiteraard ook via dit weblog en die van Pierre!

1 opmerking:

  1. Hallo Willem,
    Ik zie dat Marc Prensky ook op deze conferentie komt. Ik hoop dat je hem vraagt naar zijn mening over "digital parents" want persoonlijk ben ik hier wel erg benieuwd naar.
    Ik zal mijn bloglines nog eens extra goed in de gaten houden de komende week ;)

    BeantwoordenVerwijderen