01 april 2006

Dit is voor mij hét bewijs!

Dit is voor mij echt het bewijs dat weblogs een medium zijn geworden waar je niet meer omheen kunt én die veel sneller en gedetailleerder kunnen werken dan andere media.
Gisteren was er een tv uitzending van Zembla over Google (waarop ik geattendeerd werd via een blog, anders had ik hem gemist). Ik heb de moeite genomen om deze te bekijken (kijk heel weinig tv meer) en vond het gewoon 3X niks. Ongenuanceerd, rammelend verhaal, slechte montage, malle beelden, enz.
En dan kom ik vandaag dankzij mijn bloglines via Marketingfacts op het weblog van Jos van Helvoort (jong van hart) die mijn kijkervaring staaft met een prachtige "inside" story over de opnames van Zembla.
Stond niet in de Volkskrant, was niet op tv of op de radio, maar dankzij onze weblogs en RSS readers krijgen we het tóch te horen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten