29 april 2006

Precies wat ik zoek!

Omdat ik zo mobiel mogelijk wil kunnen webloggen heb ik deze week de beschikking gekregen over een Qtek 9100 PocketPC Phone. Een mooi apparaatje dat het inderdaad mogelijk maakt om overal vandaan iets te publiceren. Aangezien een plaatje vaak meer zegt dan mijn woorden wil ik echter ook foto's kunnen plaatsen en dat blijkt toch wat moeilijker. In Amerika zijn al veel phone companies die dat ondersteunen, maar hier is het nog zoeken naar de juiste tool. Die heb ik nu gevonden in het programma: My Blog. Dit programma uploadt iedere foto die je maakt direct naar een FTP server. Geweldig zou je zeggen. Alleen werkt het bij mij niet!
Daarom hierbij een oproep:
Wie wil dit programma op z'n smartphone uitproberen? Een andere mogelijkheid is natuurlijk een FTP programma voor de PDA, maar ook die heb ik nog niet gevonden. Tot die tijd blijft mobiel bloggen dus beperkt tot tekst helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten