29 april 2006

Het is gelukt!


Het is gelukt!
Originally uploaded by Trendmatcher.
Het is me (eindelijk) gelukt! Ik ben er nu achter hoe ik mobiel een bericht op m'n weblog kan krijgen met foto zonder gebruik te maken van een extra programma op m'n PDA. Het blijkt dat je bij Flickr een extra e-mail adres kunt instellen dat je kunt gebruiken om via een mailtje een foto naar je Flickr account te sturen. Vervolgens kun je dat adres ook nog zo configureren dat de foto met bericht wordt doorgezet naar je weblog! Via hotmail op m'n PDA kan ik een attachment toevoegen. Iets dat met Gmail mobile niet lukt. Als dit bericht met foto dus op m'n weblog verschijnt is dat het bewijs dat het werkt. Natuurlijk al even uitgeprobeerd naar een testaccount via GPRS en dat werkte prima. Het programma dat ik vanmorgen nog noemde heb ik dus helemaal niet nodig. Wat me nu alleen nog tegenvalt is de kwaliteit van de ingebouwde camera. Even snel een foto van m'n 'echte' camera via de PDA versturen gaat ook niet, want deze Qtek lust alleen miniSD kaartjes. Vraagje: kan ik een mini SD kaartje met een adapter in een camera stoppen met gewone SD sleuf?

1 opmerking:

  1. Ik denk dat je dan zoiets nodig hebt.

    Gebruik je GPRS voor het versturen of WiFi? Ik hoop dat laatste want anders kan het redelijk in de papieren gaan lopen vrees ik.

    De kwaliteit van de camera in zijn kleinere zusje is ook niet top, daar heb ik redelijk wat last van wat lijkt op interferentie-strepen in het beeld.

    BeantwoordenVerwijderen