09 april 2006

Presentatie workshop nu beschikbaar

Meestal komen de powerpointbestanden na een presentatie op een zeker moment ergens beschikbaar (als je geluk hebt). Ik draai het om en zet hem nu alvast online! Dit is de presentatie die ik woensdagavond ga gebruiken bij de hands-on workshop die Pierre en ik samen gaan verzorgen op de tweejaarlijkse IT conferentie in Veldhoven.
Online bekijken
Voorstelling downloaden
Daarnaast zullen Pierre en ik een speciaal daarvoor ingericht weblog bijhouden. Houd deze vanaf woensdag in de gaten of zet de feed alvast in je RSS lezer.
Vraag: Neem je de moeite om de presentatie door te nemen en kom je dingen tegen die niet kloppen óf die je niet duidelijk (genoeg) vindt óf heb je aanvullingen, laat het me dan weten.
De hand-outs print ik op het laatste moment, dus ik kan nog wijzigingen doorvoeren.

3 opmerkingen:

 1. Ronald de Moor10 april, 2006 09:13

  Dag Willem,
  Je wordt steeds moderner in je aanpak! of misschien was je dat al maar dringt het nu pas tot mij door. Mijn eerste reactie was dan ook jee wat doet hij nu maar eigenlijk is het natuurlijk prima om het zo te doen en misschien ga je de volgende keer nog een stapje verder door de deelnemers er ook van te voren op te wijzen. Ach waarom niet. Op deze manier kan je presentatie alleen maar meer de diepte ingaan. En ach dat je presentatie dan geen verrassingen meer kent daar moeten we zo ie zo maar eens vanaf in het onderwijs.
  Wat misschien nog een mooie aanvulling zou kunnen zijn is in het begin het vermelden van jullie doelstellingen.
  Voor mij was het een duidelijke presentatie en leuk dat je hem beschikbaar stelt :-)
  Willem en Pierre Veel plezier en succes woensdag.
  Groet,
  Ronald de Moor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Willem,
  Tijdens je presentatie in Veldhoven vroeg je wie er al gebruik maakte van weblogs.
  Ik had al informatie van onze werkgroep Question Mark Perception staan op: http://hanter.edublogs.org/, een weblog met veel mogelijkheden. Je kunt onder andere pages aanmaken waar geen commentaar op geleverd kan worden. Handig voor besluiten van onze groep.
  In Veldhoven sprak iemand over ELGG. Dat heb ik direct uitgeprobeerd en het lijkt me veelbelovend voor onderwijsdoeleinden. Je kunt netwerken opbouwen.
  Zie: http://elgg.net/hanter/

  Volgens mij moet je TiddlyWiki ook interessant vinden. Je kunt je eigen Wiki maken. Te downloaden op: www.tiddlywiki.com/
  Op http://www.wellant.nl/smartsite.dws?ch=VMB&id=101&vid=75 kun je zien wat ik er mee gedaan heb: een wiki maken over veelgestelde vragen over natuurlijk leren.

  BeantwoordenVerwijderen