05 mei 2006

Googlemaps op je mobieltje

Vanaf nu is Googlemaps ook beschikbaar voor je mobieltje (als je mobieltje er tenminste geschikt voor is). Het werkt prima, je kunt mooi scrollen, in- en uitzoomen en als je een begin- en eindadres opgeeft wordt zelfs de route berekend met stap voor stap instructies. Downloaden doe je door met je mobieltje te gaan naar: www.google.com/gmm
Een werkende demo is met je PC te bekijken op: Take a Tour

2 opmerkingen:

  1. Ik zie het nog niet.
    Ik moest sowieso die Midlet downloaden om aan de slag te kunnen. Maar ik schrik van de hoeveelheid data die over de lijn moet om een kaartje te laten zien.
    Dan blijf ik nog effe bij de info van TomTom die gewoon fixed op mijn SD-kaartje staat. Natuurlijk, de volgende stap is om hier live info op te zetten en dan wordt de moeite en het geld waard, maar nu nog effe niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad wat Pierre zegt, dit eet iets teveel data. Hij draait prima op m'n p910i, maar TomTom biedt eigenlijk nagenoeg dezelfde functionaliteit zonder dat mijn databundel daar 'hinder' van ondervindt. Mobieltjes met een onbeperkt internet abonnement hebben daar natuurlijk geen last van. Wel een leuke ontwikkeling.

    BeantwoordenVerwijderen