09 juni 2006

Take a look at Feed2Podcast

Eigenlijk niet eens interessant voor mezelf, maar vooral voor bloggers die ook in het Engels berichten plaatsen, zoals Hans en Wilfred. Met een account bij Feed2Podcast kun je je berichten met behulp van een text to speech engine automatisch laten omzetten naar spraak zodat ze ook als podcast, bijv. binnen Itunes, beluisterd kunnen worden. Ik heb er een tijdje geleden even mee gespeeld en de makers vroegen nu of ik erover wilde bloggen... ach, waarom ook niet? Zou leuk zijn als dit ook in het Nederlands uitkomt.
Je kunt mijn experiment beluisteren op: PodMyFeed

3 opmerkingen:

 1. Kwaliteit valt me niet tegen. Zouden mensen zitten te wachten op een dergelijke dienst. Ik bedoel, ik zie de toepassing nog niet zo voor ogen.. uh.. oren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk aan onze visueel gehandicapte medemensen. Hiermee worden weblogs voor hen ook makkelijk te volgen. Maar zo kun je weblogberichten dus ook als podcast bijv. onderweg in de auto beluisteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie hier zeker wel een toepassing voor. Je kunt onderweg op de hoogte blijven van de blogs. Ik heb ook wel eens overwogen om bepaalde postings als podcast aan te bieden, maar dit systeem doet dat al automatisch voor je :-)

  Het klinkt nog wel wat blikkerig, maar het is wel acceptabel.

  BeantwoordenVerwijderen