10 juni 2006

Porcupine tree


Porcupine tree
Originally uploaded by Trendmatcher.
Net aangekomen bij het Arrow Rockfestival val ik met m'n neus in de boter! Een optreden van Porcupine Tree op het hoofdpodium van een prachtig festivalterrein. De stemming zit er gelijk goed in. Straks Ray Davies en vanavond natuurlijk Roger Waters die de hele set van Dark side of the moon gaat spelen. Helaas ben ik m'n voice recorder vergeten...

2 opmerkingen:

 1. "Helaas ben ik m'n voice recorder vergeten...."
  Je hebt je Qtek wel bij je zo te zien, gewoon even naar 020-8908066 bellen, channel #1163 kiezen, je pincode invoeren en omhoog houden werkt toch ook?

  (ik hoop dat je je zonnebrand wel meegenomen hebt trouwens want het is veel te heet om buiten te staan vind ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je daar staat te bloggen Willem! Sympathiek festival, dat Arrow Rock.

  Edwin

  BeantwoordenVerwijderen