31 augustus 2006

Wakker worden naast Sarah


DSC_0866
Originally uploaded by Trendmatcher.
Wonen in een klein Drents dorp heeft veel voordelen, maar toen ik gisterenavond een paar tractoren de straat in zag rijden deed ik maar gauw de gordijnen dicht voor mijn vrouw onder het mom van "het is toch al donker".
Een uurtje later ging de bel en stonden onze buurtbewoners trots bij hun creatie. Dus konden de flessen ontkurkt en het oude jaar gezellig uitgevierd worden. Zo gat dat in Drenthe...

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je ega. Maar ik ben blij dat ik in 'de grote stad' woon...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!

  (ik snap alleen dat "maar" niet in de eerste zin...)  (p.s. ga jij nou ook al aan de dubbele beveiligingen op het posten van reacties????? ik zakte de eerste keer voor het herkennen van de lettercombinatie :-( )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou 'Proficiat' dan Willem voor je egaatje dan.
  Je was zelf toch veel ouder, dacht ik (vroeg grijs!)....
  Wees gegroet,
  Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lang zal ze leven... enz (een audiocomment zal ik jullie niet aandoen ;-) ) Je leven begint na 50, zeggen ze!

  BeantwoordenVerwijderen