23 september 2006

Niet interessant!

"Kun je niet eens schrijven over dingen waar ik niet op wil reageren?"
Dit vraagt Pierre omdat mijn lijstje met "laatste reacties van" nogal eentonig begint te worden. Wat je ziet is een grasmaaier van 3 maanden oud. Vorige week brak spontaan een wieltje af, dus bracht ik dat terug naar de Praxis met de vraag of ze een nieuwe voor me hadden.
Vanmorgen werd ik gebeld: "Er staat een nieuwe grasmaaier voor u klaar". Ik vertelde dat ik alleen maar een wieltje nodig had. "Tja meneer, we ruilen geen onderdelen".
Het wisselen van een compleet apparaat is blijkbaar goedkoper dan het opzetten van een onderdelenmagazijn. Lange leve Praxis!

1 opmerking:

  1. Sorry, ik heb toch een vraag over deze schijnbaar niet interessante posting. Op de foto zie ik een houten (?) wieltje. Was dat een wieltje dat jij er zelf hebt opgezet? En ben je daarna toch nog met dat houten wieltje richting Praxis gegaan en hebben ze de machine, ondanks dat jij er zelf aan bent gaan knutselen, omgeruild? In dat geval vind ik het helemaal netjes van ze, ze hadden ook kunnen zeggen, u heeft eraan zitten klussen, de garantie is vervallen.

    Zo zie je maar wat een foto teweeg kan brengen, namelijk knagende vragen van lezers.

    BeantwoordenVerwijderen