28 september 2006

Reactie Heutink

Geachte heer Karssenberg,
Dank voor uw opmerkingen over de domeinnaam
www.kennisnet.com. Het is inderdaad kinderachtig om zo te werk te gaan. Bij ons was niet bekend dat deze link bestond. Wij werken al tijden samen met kennisnet om educatieve content te delen. De link is in die contacten blijkbaar een keer aangemaakt. Misschien voor testdoeleinden. Een medewerker heeft die vervolgens blijkbaar op enig moment door laten linken naar onze educatieve content site Leerwereld.nu.
Wij zijn echter nooit doelbewust te werk gegaan om op dergelijke wijze te profiteren van andermans naamsbekendheid. Vandaar dat we de link direct hebben veranderd.
Met vriendelijke groeten,
Esther Hassink
Marketing & Communicatie
Kijk, dat noem ik nog eens heldere en open communicatie! Zo maak je er iets positiefs van waar iedereen zich goed bij kan voelen.
Vreemd genoeg heb ik van de Kennisnetgeleding van de Stichting Kennisnet ICT op School nog niets gehoord. En dat terwijl ze binnen één dag via 2 extra domeinen bereikbaar zijn. www.kennisnet.org werkt sinds mijn bericht van gisteren nu namelijk ook...

Natuurlijk heb ik naar aanleiding van deze postings en de uitkomst daarvan een bericht gestuurd naar de firma Dari IT in de Lier, die gebruik maakt van het domein http://www.ictopschool.nl om hun product KikkerdeKlik aan de man te brengen. Helaas heb ik nog geen reactie ontvangen. Kennelijk heeft dit bedrijf geen interesse in een prachtkans om op een goede manier in het nieuws te komen. Tot die tijd wat mij betreft dus KakkerdeKlak en een negatief bezoekadvies. Ik hoop dat ze net als Heutink uiteindelijk zullen begrijpen dat profiteren van andermans naamsbekendheid ook tegen je kan werken.
Dus Dari IT, laat zien dat je lef hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten