29 september 2006

MindManager gratis voor bloggers

Dankzij een bericht bij frEdSCAPEs en Hansonexperience werd ik geattendeerd op de mogelijkheid om een gratis versie van Mindmanager te bekomen. Binnen een uur na het versturen van mijn verzoek kreeg ik een persoonlijke reactie met downloadlink én licentiecode van Whizpr, het bureau dat deze aktie blijkbaar voor Mindjet verzorgt. Natuurlijk ga je dan even op dié site kijken en zo ontdekte ik dat ze zich er als bedrijf niet voor schamen om gewoon 2 Blogger weblogs in te zetten ter ondersteuning van hun website. Eén voor hun persberichten en een voor de inside stories. Dat vind ik wel grappig. Zo kan je volstaan met een redelijk statische site zonder duur CMS en zet je een weblog heel slim in voor je dynamische content, gratis en voor niks!

De geweldige mogelijkheden voor webloggers binnen Mindmanager moet ik nog ontdekken. Het is mooi dat je er RSS feeds in kunt opnemen, maar bijv. mijn eigen feeds via Feedburner en van Blogger zelf accepteert hij niet. Hoe ik Mindmanager zou kunnen inzetten om mijn weblog te genereren is me ook nog echt niet duidelijk, maar ik duik er zeker verder in. Ik gebruik Mindmanager al jaren en heb er 2 weken geleden nog een hele site mee gegenereerd. De nieuwste versie had ik echter nog niet, en nu wel, dankzij Hans en Fred. Bedankt jongens! (en Mindjet zelf natuurlijk)

1 opmerking:

  1. Mooi die site die je met MindManager hebt gebouwd. Misschien is ook leuk om de MindMap zelf ter beschikking te stellen. Ik vind dat in ieder geval wel interessant om eens te zien hoe je dat dan doet. Ik heb dat nl. nog nooit gedaan en zo zou ik dus een korte leercurve kunnen hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen