11 oktober 2006

Docs en spreadsheets

Ze willen ons gek hebben bij Google geloof ik.
Nu hebben ze Writely en spreadsheets weer samengebracht in één omgeving.
Bekijk de What's new.

Update: Dit bericht plaatste ik vanmorgen even heel snel, waarbij ik gebruik maakte van Google Docs. Pas later viel me op dat de titel van het document niet meegenomen wordt en dat vind ik op z'n minst onprettig, om niet te zeggen waardeloos. Vandaar maaar even een update, waarbij ik alsnog een titel toevoeg. Hoe de RSS readers hiermee omgaan weet ik eerlijk gezegd niet. Mij is geleerd nooit de titel van een bericht te veranderen en nu doe ik dat in feite wel.
Ook viel me op dat het nog niet zo makkelijk is om vanuit je Docs account naar verschillende weblogs te publiceren (ja, ik heb er stiekum meer).
Voorlopig ben ik dus nog zeker niet "om" als het gaat om deze tool.
Volgens mij hebben ze dit gewoon te snel neer willen zetten om zoho af te troeven.

1 opmerking:

  1. Over writely afzonderlijk ben ik dan weer wel super-enthousiast. Dusdanig dat ik zoho niet eens wilde uitproberen. Met spreadsheets heb ik nooit zoveel.

    Is Zoho de bom volgens jou?

    BeantwoordenVerwijderen