08 oktober 2006

Neven- en nichtendag

Gisteren was ik op de tweejaarlijkse neven- en nichtendag van de familie Karssenberg.
Aangezien ik de jongste thuis was (en mijn vader ook) tref ik daar familie van rond de 80 jaar!
Meestal neem ik mijn "spullen" mee zodat ik wat kan laten zien en erover vertellen.
groepsfoto
Dankzij een prima T-Mobile hotspot verbinding op de prachtige locatie in Zutphen kon ik dit keer laten zien waar iedereen woont via Google Maps. Ook konden we zo precies de plek bepalen waar vroeger "de Karssenborgh" gestaan heeft (vlakbij Zwiep, aan de Berkel).

Op mijn vraag wie van de familie een computer heeft en wel eens op internet zit ging toch zeker 60% van de vingers omhoog. Van hen kreeg ik ook de e-mail adressen om foto's en filmpjes door te sturen. (Dat ga ik natuurlijk anders doen!)
Verder had ik zeker 10 digitale fotolijstjes kunnen verkopen want de belangstelling daarvoor was heel groot! Voor mensen zonder computer maar met digitale camera is het dan ook een uitkomst. Opvallend was dat vooral de dames vooraan stonden. Heerlijk om te zien hoe mensen die 30 jaar ouder zijn dan ik nog zo in het leven staan!
Natuurlijk mocht ik antwoord geven op de vraag: "Ie bunt toch onderwiezer, wat doe'j nou de ganse dag met die kompoeters?"
Een andere neef vroeg me: "Willem, wat komt er na internet?"
Ik heb hem beloofd dat ik die vraag op m'n weblog zou plaatsen omdat er dan zeker een antwoord op komt...

2 opmerkingen:

 1. haha jij bent je familie ook al aan het bewerken...

  of is dat jouw laptop niet?

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Willem,

  Wat er na internet komt? Het antwoord vind je op http://www.marketingfacts.nl/berichten/20061009_visie_het_internet_10_jaar_na_nu/!

  BeantwoordenVerwijderen