04 oktober 2006

SearchMash

Al naar SearchMash gekeken?
Moet je echt doen!
Klik op zo'n groene link en kijk wat je krijgt: dat wilde ik nu al zo lang!
Meer informatie lees je bij ZDnet.

Eigenlijk is de nieuwe Google groups ook nog een aparte posting waard, maar als ik teveel berichten per dag doe word ik door sommigen uit de bookmarks verwijderd. Dus verwijs ik ook hiervoor maar naar ZDnet.

2 opmerkingen:

  1. Een grappige opmerking over te veel posts. Ik hoor ook wel eens van mensen dat ze het niet bij kunnen houden. Dat ze dan zoveel moeten scrollen.

    Veel bezoekers denken echter ook in RSS en die klikken op hetgeen ze interesseert. Dan is er nooit te veel. Blogs als boing boing hebben wel een beetje overkill idd. Maar zodra het nieuws is en interessant.....

    BeantwoordenVerwijderen