03 oktober 2006

Welkom Back: MarcNext

"En daar zijn we weer, hoe toepasselijk kan de naam van een weblog zijn? Terug naar het bloggen, allereerst het inrichten, het stoeien met weblogtools en andere applicaties, de strijd tegen de spam en niet te vergeten de communicatie. Blogsumer ging, MarcNext komt."
Zo luidt het eerst bericht na een "radiostilte" van maanden.
In een toelichting schrijft Marc: "Over bloggen gesproken, ik kon het niet nalaten om weer (voorzichtig) te beginnen, het is gewoon boeiend en leuk om er mee bezig te zijn."
Toevallig had ik hem net vorige week een mailtje gestuurd waarin ik zei dat ik Blogsumer af en toe nog wel miste.
Nu is er dus weer een nieuw weblog: MarcNext, "Consuming the Internet".
Gelukkig heeft Marc alle berichten uit de Blogsumer tijd overgenomen in dit nieuwe weblog. Zo is dat archief weer toegankelijk.
"Ik ben dus weer een speld in die hele grote Blogosphere-hooiberg" vertrouwt hij me toe.
Laat die speld af en toe maar lekker prikken Marc zou ik zeggen!

2 opmerkingen:

  1. Ik zal mijn best doen Willem, het is in ieder geval weer goed toeven in de Blogosphere. Maar soms is een aantal maanden even niet schrijven ook wel fijn, vooral als je zoveel andere dingen te doen hebt. Dank voor je leuke posting!

    BeantwoordenVerwijderen