03 oktober 2006

Reactie van MyDaily

Natuurlijk heb ik mijn berichtje van gisteren ook doorgestuurd naar MyDaily.
Vanochtend kreeg ik de volgende reactie:

Bedankt voor uw artikel over MyDaily.
Wat u aantrof in de META was inderdaad niet erg netjes. Dit komt omdat wij begonnen zijn met een wk.mydaily.nl, ten tijde van het WK 2006. En het vervolgens vergeten te verwijderen. Inmiddels heb ik dat gedaan.
Het toevoegen van favorieten zit er ook aan te komen. Met die nieuwe functie kan men pas echt een eigen startpagina samenstellen. Ook zijn we uiteraard bezig met Firefox. Maar er zitten nog wat kinderziektes in het script.
Mocht u verder nog tips of ideeën hebben voor MyDaily, horen wij dat heel graag!


Heerlijk om te zien hoe snel en adequaat sommige bedrijven reageren!
De oproep om met tips en ideeën te komen wil ik graag met mijn lezers delen. Er wordt geluisterd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten