11 november 2006

Audio forum, speak and be heard

Naast Moodle wordt op knowschools (waar ik dit weekend les krijg) ook gebruik gemaakt van Vaestro, een audioforum.
"What's Vaestro? Vaestro is audio forum software that you can use on your website for free. Talk to your friends, host interactive podcasts, or use it like an audio blog. With Vaestro, everyone has a chance to speak and be heard."
Natuurlijk heb ik m'n eigen channel aangemaakt waar iedereen berichten kan inspreken. Nu heb ik daar geen overspannen verwachtingen van, want Odeo heb ik ook maar weggehaald omdat niemand het ooit gebruikte. Het grote verschil met Odeo is echter dat dit precies als een forum werkt en je zo heel mooi in een thread op elkaar kunt reageren bijvoorbeeld. Een groepsdiscussie is met deze tool volgens mij heel goed mogelijk. Ben je het daar wel of niet mee eens, geef je mening dan op mijn channel!
Leave me an Audio Comment
Leave me an Audio Comment.

Wat me trouwens opvalt aan Moodle is dat het zwaar leunt op forum en wiki technieken, en dat werkt eigenlijk perfect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten