12 november 2006

My bloggerbox

Veel mensen vragen me wat ik toch allemaal bij me heb als ze me aan zien komen met m'n grote tas. Daarom in dit filmpje een uitpakparty waarin ik alles stuk voor stuk laat zien. Volgens mij toch niet zo veel overbodigs? Maar alles bij elkaar weegt het wél ruim 11 kilo, dus ben ik heel blij dat er wieltjes onder zitten!
Wat neem jij mee als je gaat bloggen, behalve een blognote?

2 opmerkingen:

  1. Indrukwekkend. Ik beperk me tot pen, papier en laptop (met wireless, voeding en USB-stick). Visitekaartjes heb ik ook altijd bij me, maar gebruik ik niet voor dit doel. Ik doe weinig met foto's en niets met film. Ik gebruik ook verschillende software om te bloggen. Zoals Qumana, Faststone Capture (voor screendumps), Powerpoint, Open Office, notepad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Willem, ik krijg zo'n geweldige tas met mijn verjaardag!
    Wow, mooi he!

    BeantwoordenVerwijderen