19 november 2006

Technologie als zegen en zorg

SURF is niet echt snel met het online zetten van de streaming videobeelden. Daarom heb ik nu toch maar de opname die ik woensdag van Rob Creemers heb gemaakt bij Google Video neergezet. Ik heb alleen maar het eerste half uur, maar zo lang zul je het toch niet volhouden denk ik. De kwaliteit is namelijk slecht. Wat kun je verwachten van de combinatie van een goedkope camera, geen statief en weinig licht?
Maar de eerste minuten geven een leuk beeld van hoe Rob door zijn presentatie schiet...

2 opmerkingen:

 1. Willem, Dank voor je ongeduld. :-)

  Ik was imiddels behoorlijk nieuwsgierig geworden. Dat had je goed door!
  Die kwaliteit valt best nog mee. Beter dit dan niets :-)

  Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenaardig...
  als ik in netvibes klik op de links bij je posts, kom ik meteen terecht op de sites waar je naar verwijst. Heb je iets gewijzigd in je feeds toevallig?

  Edwin

  BeantwoordenVerwijderen