04 november 2006

Weer edublogger actief

Er is alweer een edublogger actief in het buitenland!
Deze keer is het Frans Peeters, van het St. Willibrord College in Goes, die afgereisd is naar de Global Education Summit in Calgary. Je kunt zijn ervaringen volgen op http://www.informaticavo.nl/. Hij is daar trouwens samen met Martin de Fockert (Productmanager SMART) die ook een eigen weblog bijhoudt.

Is er al een blogger die de Online Educa in Berlijn gaat volgen? Zo niet, dan houd ik me van harte aanbevolen, maar zoek dan wel een sponsor. M'n baas ziet me aankomen:
"Wat is het nut en de meerwaarde van een dergelijk bezoek?"
Wanneer ik op deze laatste vraag reacties krijg ga ik daar een apart bericht aan wijden...

3 opmerkingen:

  1. Er gaan wel mensen uit mijn E-learning team naar Berlijn. Ikzelf zal in februari naar de WebCT (Blackboard) user conference in Nice gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het berichtje Willem! Jouw link naar de Global Education Summit is niet waar ik naar toe ben geweest. De summit in Calgary waar ik ben geweest heeft geen website.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik naar de Educa mag, samen met mijn directe collega en een paar collega's van ons Platform Onderwijs en ICT. Wel een druk programma met sociale "verplichtingen" als diners en ontbijt.

    BeantwoordenVerwijderen