07 november 2006

Wie jat er nu een boek?

In mijn vorige bericht noemde ik Instructables als een geweldige bron van goede ideeën. Sindsdien ben ik aan het rondkijken wat ze allemaal te bieden hebben en zocht natuurlijk ook op de term: iPods.
Zo kom ik terecht bij een instructable van hivoltage die een hardcase voor z'n iPod heeft bedacht, bestaande uit een boek. In een reactie zegt hij:
"Mine has come in especiallly useful since my school recently adopted a policy of not allowing any kind of electronics in school at all, except for cellphones. if someone looks closely, it is noticable that it is a modified book, ut it is nicely inconspicuos with my other books. nobody wants to steal a book either."
Daar heeft hij wel een punt lijkt me... (sorry Edwin)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten